University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

El dia 1 de març es va presentar al Museu d'Història Natural de la Universitat de València el llibre "Desmuntant mites biològics a l'aula de ciències. Un recopilatori dels 70 més freqüents".

  • March 2nd, 2023
Image de la noticia

L'acte va estar presidit per la Vicerectora de Cultura, Esther Alba, acompanyada pel director del SFPIE, José Javier Navarro, la degana de Facultat de Ciències Biològiques, Carmen Bañó, els coordinadors del projecte d'innovació docent, M. Micaela Molina i Xavier Ponsoda, i el coordinador del llibre, Daniel Gómez.

Durant la presentació, Daniel va exposar la motivació que va donar peu a la realització d'un llibre de marcat caràcter divulgatiu i pedagògic, elaborat per estudiants del col·lectiu xarradAps en el marc del projecte d'innovació educativa CONSOLIDA_PID, UV-SFPIE_PID-2079949: bioApS: la plataforma virtual ApS de la Biologia. A més, va presentar les diferents seccions en què es dividix el llibre i com està organitzat cada capítol, que inclou una explicació dels fonaments científics que desmunten cada mite, referències bibliogràfiques per ampliar informació, activitats proposades per desenvolupar a les aules i enllaços a materials interessants i disponibles al web, tot relacionat amb cada mite. Tots els intervinents van destacar el mèrit que té que l'alumnat de diversos graus i màsters haja confluït en una iniciativa pròpia i la capacitat d'elaborar un material de gran qualitat.

Links:

Images: