University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

Alimentació saludable, primers auxilis i vacunació internacional

Target PAS, PDI
Method of impartition Presential
Language Spanish
Total duration 15h
Program Continuing education
Training modality Course
Academic course 2024-2025
Edition 02
Start date of the course 11/11/2024
End date of the course 21/11/2024
Registration start date 04/09/2024
Registration end date 13/09/2024
Sessions
Session Start date and time End date and time Aula Location
1 11/11/2024 09:00 11/11/2024 13:00 Aula 1.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
2 14/11/2024 16:00 14/11/2024 20:00 Aula 1.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
3 19/11/2024 16:00 19/11/2024 19:30 Aula 1.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
4 21/11/2024 09:00 21/11/2024 13:00 Aula 1.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
Selection criteria

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:
• Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.
• S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.
• Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.
• En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

UV Faculty
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Non-UV faculty

Patricia Breto Barrera

Dietista

Training objectives

• Vacunacions:
o Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
o Vacunació Internacional (recomanacions).
• Primers auxilis:
o Cremades, ferides, hemorràgies.
o Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
• Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrès…
o Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
o Utilització del desfibril·lador.

• Alimentació en diferents estats Fisiològics: Embaràs-Menopausa
o Alimentació i emocions.
• Hàbits alimentaris saludables:
o Com menjar de manera saludable?
o Falsos mites a l'alimentació.
o Dietes miracle.

Competencies to be developed

– Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
- Alimentació als diferents estats fisiològics.
– Nocions bàsiques de primers auxilis.
- Actuació en situacions crítiques demergència.
– Consells al viatger. Vacunacions.

Criteria and procedure for evaluation of the activity

Assistència, com a mínim, al 85% de les hores presencials i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a.

Inscription