University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

Formació saludable - Primers auxilis, coneixements bàsics davant una parada cardiorespiratòria

Target PAS, PDI
Method of impartition Presential
Language Spanish
Total duration 15
Presential duration 15
Program Continuing education
Training modality Course
Academic course 2021-2022
Edition 01
Training plan year 2022
Start date of the course 06/05/2022
End date of the course 16/05/2022
Registration start date 16/02/2022
Registration end date 07/03/2022
Sessions
Session Start date and time End date and time Aula Location
1 06/05/2022 09:00 06/05/2022 13:00 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
2 10/05/2022 09:00 10/05/2022 13:00 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
3 12/05/2022 16:00 12/05/2022 19:30 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
4 16/05/2022 16:00 16/05/2022 19:30 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
Selection criteria

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

  • Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.
  • S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.
  • Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.
  • En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

    Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

  • Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.
  • S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.
  • Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.
  • En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)
UV Faculty
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Non-UV faculty

Patricia Petro Barrera

Dietista

Contents

• Vacunacions:
o Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
o Vacunació Internacional (recomanacions).
• Primers auxilis:
o Cremades, ferides, hemorràgies.
o Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
• Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrès…
o Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
o Utilització del desfibril·lador.
• Hàbits alimentaris saludables:
o Com menjar de manera saludable?
o Falsos mites en l'alimentació.
o Alimentació i emocions.
o Dietes miracle.

Competencies to be developed

- Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
- Nocions bàsiques de primers auxilis.
- Actuació en situacions crítiques d'emergència.
- Consells al viatger. Vacunacions

Criteria and procedure for evaluation of the activity

Assistència, com a mínim, al 85% del total de les hores i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a, (inclou una prova d'avaluació final).

Inscription