University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

Primers auxilis, coneixements bàsics davant una parada cardiorespiratòria, alimentació saludable i vacunació internacional

Target PAS, PDI
Method of impartition Presential
Language Spanish
Total duration 15
Presential duration 15
Program Continuing education
Training modality Course
Academic course 2022-2023
Edition 01
Training plan year 2023
Start date of the course 02/02/2023
End date of the course 16/02/2023
Registration start date 21/12/2022
Registration end date 27/12/2022
Sessions
Session Start date and time End date and time Aula Location
1 02/02/2023 16:00 02/02/2023 19:30 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
2 07/02/2023 09:00 07/02/2023 13:00 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
3 14/02/2023 16:00 14/02/2023 19:30 Aula 1.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
4 16/02/2023 09:00 16/01/2023 13:00 Aula 1.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
Selection criteria

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

- Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.

- S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.

- Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.

- En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

 

UV Faculty
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Non-UV faculty

Patricia Breto Barrera

Dietista

Training objectives

•    Vacunacions:
o    Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
o    Vacunació Internacional (recomanacions).
•    Primers auxilis:
o    Cremades, ferides, hemorràgies.
o    Actuació    en    situacions    crítiques:    crisi    epilèptica,    hipoglucèmia,    parada cardiorespiratòria.
•    Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrés…
o    Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
o    Utilització del desfibril·lador.
•    Hàbits alimentaris saludables:
o    Com menjar de manera saludable?
o    Falsos mites en l'alimentació.
o    Alimentació i emocions.
o    Dietes miracle.
 

Competencies to be developed

-    Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
-    Nocions bàsiques de primers auxilis.
-    Actuació en situacions crítiques d'emergència.
-    Consells al viatger. Vacunacions.
 

Criteria and procedure for evaluation of the activity

Assistència, com a mínim, al 85% de les hores presencials i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a

 

Inscription