Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

La Facultat de Magisteri participarà en les trobades d’escoles en valencià de 2023

  • 3 de febrer de 2023

Més de trenta alumnes realitzaran tallers a les trobades

Les Trobades d’escoles en valencià, que organitza Escola Valenciana, són festes per la llengua realitzades cada any en una vintena de comarques valencianes, una manifestació cultural que reuneix fins a 200.000 persones entre mestres, xiquets, xiquetes, pares i mares.

Enguany el lema de les trobades és “Recuperem el verd amb Carme Miquel”. És una crida a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació. S’hi vol donar a conéixer Carme Miquel i Diego en les seues vessants com a mestra, escriptora, ecofeminista i activista per la llengua. Podeu trobar més informació sobre les trobades a la web d'Escola Valenciana

Des de fa anys la Facultat de Magisteri participa en aquestes festes per la llengua que reuneixen cada any les persones que estimen, que parlen i senten, que lligen i escriuen, que aprenen i transmeten la nostra llengua. Volem consolidar un camí, no sols de col·laboració, sinó també de participació i implicació per part de l’estudiantat de Magisteri que perdure en el temps.

Alumnat en les Trobades

Part de l’estudiantat i professorat de Magisteri que participarà en les trobades d’escoles en valencià que se celebraran la pròxima primavera

Ens trobareu a la plaça de la Reina (València) el 2 d’abril, a Almàssera (Horta Nord) el 26 de març, a Canals (la Costera) el 6 de maig i a moltes altres localitats valencianes durant la primavera de 2023. Si us voleu afegir al grup de les trobades, encara podeu inscriure-vos fins al 10 de febrer en aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-se a trobadesmagis@uv.es.