Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

En el marc de la col·laboració i l'aposta per la innovació docent i la connexió amb l'entorn laboral i professional, la Facultat de Magisteri i la Facultat d'Economia de la Universitat de València i Florida Universitària desenvolupen conjuntament les VII Jornades d'Innovació Docent en l'Educació Superior.

Amb aquestes Jornades volem generar un espai per compartir les experiències innovadores que tenen lloc tots els dies dins i fora de les nostres aules. Bones practiques que poden ser aplicables en altres contextos acadèmics i promoure l'aprenentatge i la reflexió amb els nostres companys.

Per això, tot el professorat que imparteix docència en titulacions de grau, màster, cicles formatius presencials i semipresencials i cursos d'adaptació, esteu convidats a participar en aquestes jornades que tindran lloc els dies 9 i 10 de juliol de 2018 a la Facultat d'Economia de la Universitat de València (Av. Tarongers, s/n, Valencia).

Podràs participar com a assistent o presentar una comunicació o pòster. En qualsevol dels dos casos és necessari que t'inscrigues en les Jornades.

Totes les contribucions seran revisades pels integrants del Comité Científic de les Jornades. 

Els idiomes de les Jornades són l'espanyol, el valencià i l'anglés. 

 

Organitza:

Col·labora: