University of Valencia logo Logo Master's Degree in Archeology Logo del portal

Blog

 • Arqueologia marina

  Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic"

  13 june 2016

  El 4 de juliol tindrà inici el Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic" anima't i fes ja la preinscripció, queden poques places lliures

 • Emili Aura, nou director del Centre Internacional de Gandia

  8 june 2016

  El vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, ha anunciat el nomenament d’Emili Aura, director del Màster en Arqueologia, catedràtic de Prehistòria i professor titular del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Facultat de Geografia i Història, com a nou director del Centre Internacional de Gandia en substitució de Josep Montesinos.

 • facebook arqueologia

  Novetats Màster: remodelament web i xarxes socials

  16 may 2016

  El nou disseny web és més intuïtiu i visual i a més està acompanyat i potenciat per les noves xarxes socials del Màster

 • Alumna del Màster en Arqueologia realitzant pràctiques

  Quines assignatures cursaré en el Màster en Arqueologia?

  16 february 2016

  En el Màster en Arqueologia s'imparteixen un total de 48 crèdits obligatoris i 12 crèdits optatius que s'inclouen en un pla d'estudis que es proposa atendre a la demanda professional i investigadora en les diferents especialitats arqueològiques, proporcionant les eines metodològiques i teòriques necessàries tant pel que fa al reconeixement i classificació de materials, com a l'activitat de camp, laboratori i posterior tractament de dades.

 • Piràmide de Teotihuacan

  The 10 archaeological findings of 2015

  27 january 2016

  During 2015 we had the chance of contemplating great archaeological findings that did not left the world indifferent. We wanted to collect the ten most incredible findings.

 • piramides

  Arqueologia, una ciència cultural

  23 november 2015

  L'arqueologia és una ciència autònoma i multidisciplinària que mitjançant l'ús de materials antics i aplicant una metodologia especialitzada ha permès i permet realitzar descobriments sobre esdeveniments i societats passades.