University of Valencia logo Logo Master's Degree in Archeology Logo del portal

Blog

 • Rasqueta, pales i som-hi!

  30 may 2017

  El Màster Oficial en Arqueologia va tancar la seua VIII edició el passat mes de maig després de preparar a una nova generació d'arqueòlegs desitjosos de posar en pràctica tot l'après. Descobreix més sobre aquest màster universitari de la mà d'alguns dels estudiants que han passat per les seues aules.

 • resta arqueològica

  La Universitat i la Generalitat creen la Xarxa de Museus de Paleontologia de la Comunitat Valenciana

  18 may 2016

  Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, la Universitat de València i la Generalitat Valenciana presenten hui, dia 18 de maig, la Xarxa de Museus de Paleontologia de la Comunitat Valenciana, una plataforma que pretén impulsar el coneixement i posada en valor dels museus i col·leccions museogràfiques valencianes d’aquest àmbit. L’acte començarà a les 19 hores, al Centre Cultural La Nau.

 • facebook arqueologia

  Novetats Màster: remodelament web i xarxes socials

  16 may 2016

  El nou disseny web és més intuïtiu i visual i a més està acompanyat i potenciat per les noves xarxes socials del Màster

 • Roman houses are found under the Cathedral of Valencia during the expansion work of its Museum

  12 may 2016

  The excavations carried out in the lower part of the Cathedral of Valencia during the works, which aim to carry out the restoration and expansion of its Museum, have allowed for  finding out, three metres deep, remains of a Roman street and of at least three houses dated from the 1st and 2nd centuries. This fact has consequences in the possibility that they can be crossed in a path that will be illuminated once the opening of the museum centre takes place, the Archbishopric communicated.

   

 • Uruguai en Guaraní

  “Uruguay in Guarani. Missionary indigenous presence” at La Beneficiencia

  11 may 2016

  “Uruguay in Guarani. Missionary indigenous presence” positions as the first travelling international exhibition of Uruguayan archaeology in the history of Spain. This achievement has been the result of the co-production cooperation between the Museum of pre-Columbian and Indigenous Art of Urugya (MAPI) and the Museu Valencià d’Etnologia, and aims to reflect or show the scientific work carried out by the archaeologist Carmen Curbelo together with her team, which has been developed for over 20 years.

 • Planol de la cova, de Cavitats-Subterrànies

  Descobreixen el que podria ser un crani de linx a Argeleta

  7 april 2016

  El laboratori d'arqueologia de l'Institut de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Generalitat Valenciana analitza el recent descobriment en la Cova del Carrasquizo d'Argeleta, situada a la comarca d'Alt Millars, i anuncien que probablement un de les troballes siga el crani d'un linx.

 • Alumna del Màster en Arqueologia realitzant pràctiques

  Quines assignatures cursaré en el Màster en Arqueologia?

  16 february 2016

  En el Màster en Arqueologia s'imparteixen un total de 48 crèdits obligatoris i 12 crèdits optatius que s'inclouen en un pla d'estudis que es proposa atendre a la demanda professional i investigadora en les diferents especialitats arqueològiques, proporcionant les eines metodològiques i teòriques necessàries tant pel que fa al reconeixement i classificació de materials, com a l'activitat de camp, laboratori i posterior tractament de dades.