
El dilluns 23 de setembre es va inaugurar el curs 2024-25, amb matrícula completa (44 places) i moltes ganes de començar. És també un bon moment per a dir un fins ara a l'estudiantat del curs que va finalitzar el divendres anterior, després de la lectura i defensa dels seus treballs de fi de màster.
Com és tradició, durant el curs 2023-24 els i les estudiants s'han implicat en una gran quantitat d'activitats complementàries de caràcter voluntari. D'entre totes elles, destaquem:
- Eixida al desembre a la llacuna de Gallocanta (Terol, Saragossa) per a observar la hivernada de la grua comuna.
- Eixida al gener a la serra d'Andújar (Jaén) per a albirar linx ibèric durant el període de zel.
- Eixida al febrer a les muntanyes del Vinalopó Mitjà (Alacant), per a observar rapinyaires diürns i nocturns.
- Celebració, al març, de les “IV Jornades de Conservació en Acció”, amb la participació de 22 experts/es en conservació que treballen activament en projectes a nivell nacional i internacional.
- 4-6 de març, participació en el“INTED 2023:17th annual Technology, Education and Development Conference”, a València. Un total de 35 estudiants van elaborar una comunicació oral titulada: “VALUES, NARRATIVES AND CONSERVATION DILEMMAS: AN EIGHT-*YEAR SURVEY ON UNDERGRADUATE BIOLOGY STUDENTS AT THE UNIVERSITY OF VALÈNCIA, SPAIN”, que va generar una publicació associada.
- Travessia amb vaixell a l'abril per les àrees limítrofes a les illes Columbretes (Castelló) per a albirar de cetacis i aus marines.
- Eixida al maig a la ZEPA del Bonillo i voltants(Albacete) per a l'observació d'aus estepàries.
- 11 de maig, 2023:Participació en Expociència, la festa de la ciència del Parc Científic de la Universitat de València. Els i les estudiants van muntar un taller titulat “La vida secreta dels mamífers”. En aquest taller, el públic assistent (especialment l'infantil) va aprendre de manera pràctica com s'usen les cambres de fototrampeig i com conéixer la dieta dels mamífers examinant els seus cranis.
- Eixida a principis de juny a la serra de la Colobra i la muntanya de Sanabria (Zamora), per a observació del llop ibèric.
- Eixida a la fi de juny al parc natural de Somiedo (Astúries) per a l'observació de l'os bru cantàbric.