Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Bioinformàtica Logo del portal

Data Beers València celebra la 13a edició en la II Summer School on Data Science de la UV

  • 29 de juny de 2019
Data Beers València celebra la 13a edició en la II Summer School on Data Science de la UV

Data Beers València celebrara, el pròxim dimecres 3 de juliol, la seua edició numero tretze en el marc de les activitats de la II Summer School on Data Science de la Universitat de València. L'encontre, que tindrà lloc en la cafeteria de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània a les 19h, es planteja com una iniciativa de diàleg per a parlar sobre ciència de dades en un ambient relaxat i divertit.

El programa de l'edició internacional d'estiu estarà dividit en 4 parts on intervindran, en primer lloc, Javier Solano (Blautic & Pikku Sports) amb la conferència 'Data analysis in sport and health by using sensors', sobre la relació entre l'esport i la ciència de dades. Nuria de las Heras (Blockchain consultant) continuarà amb l'exposició 'Bitcoin: an unchangeable database', sobre les característiques, la immutabilitat i l'algoritme de consens dels bitcoins.

Sergi Pérez (Visuality) serà el tercer en intervenir amb ‘AI applied to automatic audio recognition for home assistant to people with hearing loss’, centrat en les possibilitats que ofereix la ciència de dades a les persones sordes o amb pèrdua de l’oïda. Finalment, Cristina Portalés (IRTIC-UV) intervindrà amb ‘Interactive visualization of tangible & intangible heritage’, sobre la importància de la conservació i difusió del patrimoni cultural.

L’objectiu de la iniciativa és poder comunicar i difondre informació de la mà d’experts en un context que facilite aquesta comunicació. La inscripció és gratuïta i inclou una cervesa de cortesia. Més detalls i inscripció en els següents enllaços: http://ir.uv.es/YKM5OYU i http://ir.uv.es/IHZGYc9