University of Valencia logo Logo Master's Degree in Chemical Engineering Logo del portal

Coneix totes les oportunitats, graus i màsters que ofereix l'ETSE-UV per al pròxim curs 2023-2024

  • July 3rd, 2023
Coneix totes les oportunitats, graus i màsters que ofereix l'ETSE-UV per al pròxim curs 2023-2024

Per què estudiar en l'ETSE-UV? Quins graus, dobles graus i màsters presenta?

Amb una formació fonamentalment pràctica i aplicada, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, líder en formació en enginyeria i ciència de dades des de fa més de 70 anys des de la Universitat de València, ofereix una formació molt pròxima als estudiants que inicien el seu camí cap al món laboral, amb un 70% de classes pràctiques en grups de menys de 20 estudiants i una ràtio d'1:8 entre professorat i alumnat, que proporciona un tracte personalitzat i grups reduïts en classes i laboratoris. Això fomenta i facilita la inserció laboral i d'emprenedoria dels estudiants.

A més, gràcies a les instal·lacions de l'ETSE-UV, es podrà gaudir de 5800 m² de més de 40 laboratoris
docents amb equipació actualitzada (visionari 3D, simulador F1, sala captura moviment, croma, sala anecoica, laboratoris de processos químics, GPU d'última generació) docents amb equipament actualitzat i un mínim de 260 hores de pràctiques curriculars en més de 300 empreses líders i referents del sector, que podràs ampliar fins a 900 hores anuals. I també extracurriculars. Així doncs, cal destacar que les titulades i titulats es troben en una situació de plena ocupació, ja que més del 90% d'aquests estudiants troba treball abans dels 6 mesos d'haver finalitzat els estudis.

Un altre punt important és que els graus que ofereix l'ETSE-UV, acreditats amb els segells de reconeixement internacional EURO-INF i EURO-ACE, tenen molta transversalitat entre ells, cosa que permet canviar d'estudis si decideixes canviar la teua elecció. S'assenyalen a continuació els graus i dobles graus disponibles (
https://www.uv.es/etse/graus), amb múltiples sortides professionals:

  • Grau en Enginyeria Electrònica Industrial
  • Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació
  • Grau en Enginyeria Informàtica
  • Grau en Enginyeria Multimèdia
  • Grau en Enginyeria Química
  • Grau en Enginyeria Telemàtica
  • Grau en Ciència de Dades
  • Doble Grau en Química i en Enginyeria Química
  • Doble Grau en Matemàtiques i Enginyeria Informàtica
  • Doble Grau en Matemàtiques i Enginyeria Telemàtica

Per a aquells interessats a acabar el grau i continuar formant-se, aquests són els màsters oficials d'especialització de l'escola (https://www.uv.es/etse/masters):

o Enginyeria Ambiental (web específica)
o Enginyeria Electrònica (web específica)
o Enginyeria de Telecomunicació (web específica)
o Bioinformàtica (web específica)
o Enginyeria Química (web específica)
o Ciència de Dades (web específica)
o Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils (web específica)

A part de tot l'esmentat anteriorment, també s'ofereixen classes en castellà, valencià i anglés, per a potenciar la seua projecció internacional, amb més de cent destins a tot el món on es pot fer mobilitat d'estudis (Erasmus, Forthem i SICUE, etc.). I els estudiants podran completar la seua experiència social amb +1000 m² d'espais lliures, sala de cotreball, instal·lacions esportives i fins a 3 associacions estudiantils on podràs compartir bons moments i col·laborar amb uns altres per a tirar endavant els projectes que t'apassionen. Així com associacions en les quals conéixer gent i formar part (EEE Students + Data Lab + IEEE Women in Engineering).