Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

L'estudiantat del MBA visita les instal·lacions de l'empresa Idai Nature

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 29 de febrer de 2024
Foto de grup dels assistents a la visita

Dimecres passat 16 de novembre, els estudiants del Màster en Direcció d'Empreses (MBA) van tindre l'oportunitat de visitar l'empresa Idai Nature en les seues instal·lacions situades a la Pobla de Vallbona (València).

L'alumnat va tindre l'ocasió de visitar tant els laboratoris d'I+D+i de l'empresa com la seua àrea productiva, gràcies a la invitació del CEO Carlos Ledó.

Idai Nature és coneguda per ser una de les empreses biotecnològiques més potents en el sector agrícola a nivell mundial. Ha guanyat renom per la seua especialització a oferir solucions naturals dissenyades per al biocontrol agrícola, especialment adaptades per al seu ús en pràctiques d'agricultura ecològica. L'empresa es destaca per proporcionar mètodes que respecten el medi ambient i afavorixen l'equilibri natural en la gestió de plagues i malalties en l'agricultura, contribuint així al desenvolupament sostenible del sector agrícola.

Durant la visita, els estudiants van poder viure l'experiència de conéixer de prop el showroom de l'empresa. Va ser una experiència única i molt gratificant per a tots ells aue els va permetre conéixer més a fons el paper que té l'empresa. Un punt culminant del recorregut va ser la visita al laboratori d'investigació de Idai Nature, on els estudiants van poder observar de prop el treball científic que duen a terme.

A més, la visita a l'altre edifici, on es desenvolupen les activitats de qualitat i logística, va permetre al grup veure com es preparen les solucions i es distribuïxen en bidons de grans grandàries.  A continuació es procedix a envasar-los en els seus packagings de diferents mesures, i finalment, s'última el producte amb tots els adhesius que requerisquen els recipients per a poder ser enviats al consumidor final.

Al final de la visita, estant tots junts reunits en una sala, Carlos Ledó va dedicar uns minuts a respondre adequadament a qualsevol dubte que pogueren tindre els nostres estudiants referent a l'empresa.