Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

Descripció i característiques

El Màster Universitari en Direcció d'Empreses (MBA) està orientat a recent titulats universitaris de diverses procedències i a aquells amb experiència professional, els quals vulguen enfocar o millorar la seua carrera professional en l'àmbit de la direcció de l'empresa al seu conjunt i en càrrecs directius de responsabilidad en les seues àrees funcionals, en un entorn canviant i cada vegada més competitiu.

Amb aquesta finalitat els continguts dels mòduls incorporen aspectes de l'Entorn empresarial (econòmic, legal i fiscal), del Management (direcció estratègica), del Màrqueting i la logística, de la Comptabilitat i la gestió financera, Mètodes quantitatius per a la presa de decisions, Habilitats directives i responsabilitat social de l'empresa, Creixement i superviència de l'empresa (fusions i adquisicions, internacionalització). Les pràctiques en empreses i el projecte fi de màster són obligatoris.

El Màster té caràcter presencial i el professorat està format per professors de reconeguda experiència de la Universitat de València i compta amb la col·laboració de professionals i directius d'empreses de reconegut prestigi.