Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret i Violència de Gènere Logo del portal

Premi 'PEDRO ZEROLO' a Miguel Lorente Acosta

Foto Miguel Lorente

El proper dimarts 22 de novembre la Universitat de València acollirà l'entrega del Premi 'Pedro Zerolo', atorgat per l'Escola de Pensament Feminista Amelia Valcárcel. Enguany el guardó és per al professor Miguel Lorente Acosta, pel seu compromís per la igualtat i contra la violència de gènere.

 

 

21 de de novembre de 2016

La Sala Muralla del Col·legi Major Rector Peset és el lloc triat per reconèixer el compromís i la trajectòria de Miguel Lorente, mèdic forense i expert en assumptes de violència de gènere.

Lorente és Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Granada, Especialista de Medicina Legal i Forense, i Màster en Bioètica i Dret per la Universitat de Barcelona. Actualment és Professor Titular del Departament de Medicina Legal, Toxicologia i Antropologia Física de la Universidad de Granada.

 

Premi Pedro Zerolo


 

La seua experiència l'ha portat a ocupar càrrecs de responsabilitat dins de l'Administració espanyola, entre els que destaca la seua funció com a Delegà de Govern per a la Violència de Gènere en el Ministeri de Igualtat, des d'abril de 2008 a desembre de 2011.

Etiquetes