Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Ambiental Logo del portal

Les classes del Màster en Enginyeria Ambiental comencen l'11 de setembre

  • 4 de setembre de 2019
Les classes del Màster en Enginyeria Ambiental comencen l'11 de setembre

L'11 de setembre comencen les classes del Màster en Enginyeria Ambiental. Per a més informació es poden consultar els horaris en aquesta mateixa web: https://bit.ly/2lsq70n

Les aules del Màster en Enginyeria Ambiental per al curs 2019/20 són les següents:

Curs 1-Quadrimestre 1: Aula G6. Tercera planta del bloc 4Q de l’Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la UPV.

Curs 1-Quadrimestre 2: Aula G6. Segona planta del bloc 4Q de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la UPV i aula 4.4 de l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la UV.

Curs 2: Especialitat EDAR: Aula G7. Tercera planta del bloc 4Q de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la UPV excepte l'assignatura "Simulació i disseny avançat d’EDAR" que s'impartirà en el Seminari d'Enginyeria Sanitària. Planta baixa del bloc 4A (UPV).

Curs 2: Especialitat Indústria: Aula G7. Tercera planta del bloc 4Q de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la UPV i aula 4.4 de l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la UV.

Curs 2- Especialitat Civil: Aula G7. Tercera planta del bloc 4Q de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la UPV.

L'assignatura "SIG i teledetecció" s'impartirà en el Laboratori de Fotogravimetría Digital. Planta 3 de l'edifici 7I (UPV).