Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Ambiental Logo del portal

Obertes les inscripcions a preu reduït per al primer hackathon organitzat per a joves del sector de l'aigua

  • 18 de setembre de 2023
Obertes les inscripcions a preu reduït per al primer hackathon organitzat per a joves del sector de l'aigua

Aquest esdeveniment innovador tindrà lloc des del 22 de novembre fins a l'1 de desembre de 2023

YoungWaterHack és el primer hackathon per a joves del sector de l'aigua, organitzat per YWP Spain. Aquest esdeveniment col·laboratiu reunirà joves estudiants, amb idees innovadores, creatives i de futur que vulguin desenvolupar-se a nivell professional en el sector de l'aigua. YoungWaterHack abordarà el desafiament de la crisi climàtica a Espanya i el seu objectiu principal serà generar solucions pràctiques, innovadores i sostenibles que promoguin un ús sostenible i responsable d'un recurs tan valuós com l'aigua.


Del 18 de setembre fins al 29 d'octubre de 2023 és l'obertura d'inscripcions a preu reduït, el 12 de novembre de 2023 és el tancament d'inscripcions i el 22 de novembre de 2023 ja serà la primera sessió en línia. El 29 de novembre de 2023 tindrà lloc la segona sessió en línia i l'1 de desembre de 2023 la jornada presencial a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Madrid.


L'esdeveniment reunirà més de 50 participants, estudiants dels últims anys de grau, post-grau i formació professional, que treballaran per equips i competiran per generar les solucions més originals, creatives i viables als reptes proposats. Les inscripcions pagades fins al 29-10-2023 (inclusivament) seran de 20 euros (Membre de YWP o IWA), i de 30 euros (No Membre de YWP o IWA). Les pagades a partir del 30-10-2023 (Membre de YWP o IWA: 30 €/No Membre de YWP o IWA: 40 €).

Enllaç a la inscripción: https://www.aeas.es/component/eventbooking/jornadas/ywphack