Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Campus de Burjassot

Màster Universitari en Física Avançada

El Màster en Física Avançada de la Universitat de València té un caràcter multidisciplinari presentant 4 especialitats: Física Teòrica, Astrofísica, Física Nuclear i de Partícules i Fotònica. Aquestes especialitats coincideixen amb camps de la Física definits i en els quals actualment hi ha grans temes candents de recerca.

El Màster en Física Avançada està dirigit fonamentalment a llicenciatures / Graus en Física que desitgen completar estudis de postgrau. També és d'especial interès per a Llicenciatures / Graus en Matemàtiques, que vulguin especialitzar-se en Física, Llicenciatures / Graus en Química que vulguin treballar en materials d'interès per a la Fotònica, i Enginyeries Tècniques i Superiors amb interès a especialitzar en tecnologies de Física Nuclear i Partícules, fotònica o Astrofísica.

El Màster està organitzat per la Facultat de Física. En la seva docència participen els Departaments d'Astronomia i Astrofísica, Física Aplicada i Electromagnetisme, Física Atòmica, Molecular i Nuclear-IFIC; Física Teòrica-IFIC, i el d'Òptica, tots ells de la Universitat de València. Els departaments i instituts de recerca que participen en el Màster s'estructuren en grups de recerca de reconegut prestigi nacional i internacional.

El Màster de Física Avançada constitueix el període de formació del Programa de Doctorat Física, de la Universitat de València. El programa ha estat guardonat amb la Menció cap a l'Excel·lència (MEE2011-0010) concedida pel Ministeri d'Educació per als cursos 2011/12, 2012/13 i 2013-14. Anteriorment va ser distingit amb la Menció de Qualitat pel Ministeri d'Educació i Ciència en 2006 (MCD2006-00575), i la renovació fins l'any 2011/12 va ser aprovada al BOE núm. 273 del 12 de novembre de 2008. Aquest POP es va implantar en el curs 2006-2007 com a resultat de la fusió de dos programes de doctorat amb menció de qualitat anteriors: "Fotònica: Fonaments i Dispositius" (MCD2004-00158) i "Física Teòrica, Nuclear i de Partícules i Astrofísica" (MCD2003-00036).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies