Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Campus de Burjassot

Objectius del Màster

L'objectiu general del Màster en Física Avançada és proporcionar una formació sòlida, de caràcter fonamental, en Física que cobreixi tant els aspectes científics de base com, donat el seu caràcter multidisciplinari, els coneixements més específics de les especialitats i en el cas d'aquelles amb una major component aplicada, els més pràctics i tecnològics.

Aquests objectius se centren especialment en l'àmbit de les àrees científiques d'Astronomia, Astrofísica, Física Nuclear, Física de Partícules Elementals, Òptica, Fotònica, Física de Materials i Física Teòrica.

Així mateix, aporta els coneixements relacionats amb els temes actuals d'investigació en les diferents especialitats a partir d'una base sòlida en Física fonamental i facilita les habilitats per procedir metòdicament tant en els aspectes teòrics com experimentals de la Física.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies