Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA) Logo del portal

Ajuda a estudiants de l'IBSA i a Aspanion a lluitar contra el càncer infantil

Aspanion

Cinc estudiants del Programa de Doble Titulació de l'IBSA han iniciat una campanya de recollida de fons per a aquesta associació valenciana que ajuda a xiquets y adolescents amb càncer.

29 de d’abril de 2016

Cristina Blasco Carreras, Alejandro Ventura Pérez, Hani Dazah, Aditi Gupta i Badr Nhairy, cinc estudiants del Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA), que actualment es troben cursant l'especialització en Desenvolupament i Assessorament empresarial internacional de Novancia Business School (París), han llançat una campanya de captació de fons per la plataforma de crowdfunding Generosity by Indiegogo. El seu objectiu: lluitar contra el càncer infantil i millorar la qualitat de vida d'aquells afectats per aquesta malaltia.

Ací està l'enllaç a la campanya.

 

Els diners que recapten aquests alumnes es destinaran a Aspanion. Aquesta associació, establida fa més de 30 anys ací a València, lluita per garantir no solament la supervivència dels xiquets i adolescents afectats per aquesta terrible malaltia sinó també millorar la qualitat de vida dels afectats i de les seues famílies.

L'associació ofereix atenció psicològica, social i financera a malalts de càncer i a les seues famílies. S'asseguren que els afectats per la malaltia no siguen exclosos o queden allunyats d'altres xiquets de la seua edat, mitjançant campaments d'estiu, tallers, i moltes altres activitats en grup. Aspanion promou també la conscienciació del càncer i coordina programes de prevenció amb institucions públiques sanitàries així com altres organitzacions. Aspanion assisteix a més d'1 800 famílies cada any, incloent afectats, pares i altres familiars.

Cada any, es descobreixen a Espanya més d'1 400 nous casos de càncer infantil i en adolescents menors de 18 anys. És la principal causa de mort en menors d'1 a 14 anys, malgrat una taxa de supervivència superior al 80%. Més de 100 000 persones de totes les edats moren cada any a Espanya de càncer.

Segons els promotors de la campanya, amb solament 20€ poden ja ajudar a l'associació a organitzar activitats per a un xiquet o a portar un especialista en psicologia. Fins ara els cinc organitzadors han aconseguit recaptar $356 (313€) de la seua meta de $1 000.

No podem deixar de recalcar la magnitud de la causa, així com l'important que pot ser una donació – tot compte. Si no pot donar, per favor compartisca els enllaços de la campanya o dels vídeos a amics, familiars i/o companys de treball.

 

 

Cristina, Alejandro i Hani van fer les assignatures comunes del programa de doble titulació de l'IBSA a València el primer semestre, mentre que Aditi i Badr els van realitzar en la Universitat de Bremen de Ciències Aplicades (HSB).

Si desitja descobrir més de l'associació Aspanion, si us plau consulte la seua pàgina web www.aspanion.es o visite els seus respectius perfils de Facebook i Twitter.

Etiquetes Master , Valencia , IMBA
Publicat per: Anthony Nelson Hosey