Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gestió de Recursos Hídrics Logo del portal

Oberta la preinscripció als màsters de la Universitat de València per al curs 2024-2025

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 15 de febrer de 2024
Estudianta

Vols millorar la teua formació, aconseguir major especialització professional i diferenciar-te en el mercat laboral? Aconsegueix-ho estudiant un dels 110 màsters que ofereix la UV per al pròxim curs. El període de presentació de sol·licituds romandrà obert del 15 de febrer al 14 de juny a les 14:00 hores.

Estudia el teu màster oficial en la UV

La Universitat de València és la més antiga de les universitats valencianes i una de les universitats històriques d'Espanya. Fundada al 1499, la UV fusiona història i modernitat, cultura i innovació, docència i investigació i transferència. En l'actualitat la UV compta amb la major oferta d'estudis de tota la Comunitat Valenciana, i és líder en innovació i recepció d'estudiants Erasmus.

La UV posa al teu abast una àmplia oferta formativa de màsters universitaris oficials amb la qual milloraràs la teua ocupabilitat i aconseguiràs unes millors condicions laborals. Amb 110 títols de màster, de 5 branques de coneixement diferents, trobaràs sens dubte la titulació que més s'adapte a les teues necessitats.

En la branca de Ciències Socials i Jurídiques la UV ofereix un total de 51 màsters. En les disciplines d'Arquitectura i enginyeria es recullen 7 titulacions. L'oferta entorn de les Arts i Humanitats compta amb 14 màsters. En la branca de Ciències s'imparteixen 19 títols. I l'especialització en Ciències de la Salut consta de 19 màsters.

Les titulacions de màster oficial de la UV compten amb un enfocament comú eminentment pràctic que respon a les necessitats i demandes de les empreses i institucions, i estan dirigides a formar a experts i expertes amb competències específiques que garantiran la teua diferenciació en el mercat laboral.

La UV estrena 5 nous màsters

Oferta de màsters a la UV

La UV reforça la seua oferta interdisciplinària amb 5 titulacions que s'ofereixen per primera vegada en el curs acadèmic 2024-2025:

• El màster en Societat Digital, que planteja un coneixement profund i matisat sobre les tecnologies digitals emergents i el seu impacte transformador en la societat contemporània. Per al curs 2024-2025 s'ofereixen 25 places de nou ingrés.

• El màster en Tecnologies Quàntiques, que proposa una educació completa en aquest camp a nivell de desenvolupament i usuari/a avançat. Es tracta d'una titulació interuniversitària, la seua preinscripció i matrícula es realitzaran en la universitat coordinadora UIMP.

• El màster interuniversitari en Treball Social en l'Àmbit Sanitari, que aprofundeix en el diagnòstic del risc social relacionat amb la salut i la promoció d'activitats que afavorisquen la inclusió social en tots els àmbits assistencials i professionals dels centres sanitaris.

• El màster en Química i Bioquímica Sanitàries que té com a objectiu formar a egressats de la química i de titulacions afins per a treballar amb garanties en un entorn sanitari, especialment d'investigació. La preinscripció i matrícula a aquest màster interuniversitari es realitzarà a la Universitat de Barcelona, coordinadora de la titulació.

• El màster interuniversitari en Protecció Radiològica Ambiental, que ofereix formació avançada de caràcter especialitzada i multidisciplinària per a executar amb garanties les tasques relacionades amb el control radiològic del medi ambient.

On i quan em puc preinscriure?

Preinscripció als màsters

La Unitat Web i Màrqueting ha llançat un portal web d'admissió als màsters UV, que ofereix informació sobre el procés d'admissió i inclou vídeos tutorials que et guiaran durant el procediment telemàtic de preinscripció. Aquest lloc està dissenyat en format landing page i tota la informació està accessible en la mateixa pàgina mitjançant la navegació en scroll, de manera que es facilita la consulta de la informació amb claredat i senzillesa.

Pots realitzar la preinscripció des del dijous 15 de febrer, el període de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 14 de juny a les 14:00 hores. Després s'obrirà una fase extraordinària de preinscripció des del 22 de juliol al 3 de setembre en la qual s'oferiran els màsters en què hagen quedat places vacants. No deixes passar l'oportunitat d'adquirir les competències especialitzades que brinden els màsters universitaris i que resulten essencials en un mercat laboral cada vegada més exigent i amb una gran competitivitat.

• Descobreix tota l'oferta de màsters de la UV

• Accedeix a tota la informació sobre el procés d'Admissió als màsters oficials