Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

La Dra. Marta Torrens imparteix una conferència sobre Patologia Dual

  • 10 de maig de 2023
Marta Torrens

El Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de la UV va acollir el passat divendres 12 de maig una xarrada magistral de l'especialista en addiccions i en trastorns psiquiàtrics Marta Torrens.

El Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències de la Universitat de València va organitzar aquesta conferència per a l'alumnat del màster i el públic en general, amb l'objectiu d'analitzar els nous reptes en investigació sobre el diagnòstic dels pacients que pateixen dues patologies, una d'elles una addicció i l'altra un trastorn.

La xarrada va ser impartida per la doctora Marta Torrens Mèlich, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i mèdica psiquiatra catalana. La doctora Torrens és especialista en addiccions i en trastorns psiquiàtrics, i actualment dirigeix el Programa d'Addiccions de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions al Parc de Salut Mar- Universitat Autònoma de Barcelona.

La Dra. Marta Torrens en la seua intervenció va plantejar la rellevància que en aquests moments té la patologia dual i una vegada explicada la necessitat de concretar aquesta àrea va presentar els nous reptes que s'estan produint i que ens impulsen a continuar en la seua investigació, a detectar aquesta patologia i afrontar un tractament adequat.

Marta Torrens