University of Valencia logo Logo Master's Degree in Law, Business and Justice Logo del portal

La Justícia juvenil espanyola a examen: un sistema adaptat als principis de child-friendly justice del Consell d'Europa?

  • March 4th, 2024
La Justícia juvenil espanyola a examen: un sistema adaptat als principis de child-friendly justice del Consell d'Europa?

El passat 28 de febrer de 2024 els estudiants del Màster van assistir a un nou Seminari en el marc de les “Trobades MUDEJ”, titulat “La Justícia juvenil espanyola a examen: un sistema adaptat als principis de child-friendly justice del Consell d'Europa?”.

Aquest Seminari, a més, s'emmarca en un Projecte europeu en el qual la Universitat de València és sòcia titulat “The project Just Closer (“Just Closer to children and their families”, finançat per la Comissió Europea, i liderat per Defence for Children Italy, en el qual participen altres institucions europees com Young in Prison – Netherlands; Università di Genova – Italy; Amsterdam University – Netherlands; Minister of Justice – Greece.

La Investigadora Principal del Projecte en la UV és la Dra. María González Marimón, Professora Ajudant Doctora de Dret Internacional privat, i és fruit d'una estreta col·laboració entre el grup d'investigació de l'àrea de Dret Internacional privat, liderat pel Professor Dr. Carlos Esplugues Mota, amb altres universitats europees, i en particular amb la Universitat de Gènova.

Images: