University of Valencia logo Logo Master's Degree in Law, Business and Justice Logo del portal

Participació del Prof Guillermo Palao en un Congrés i en l'Assemblea General de la CIEC

  • September 29th, 2022
Guillermo Palao

Durant els dies 21 i 22 de setembre ha tingut lloc a Estrasburg un Congrés Internacional i l'Assemblea General de la Comissió Internacional de l'Estat Civil (CIEC), esdeveniments als quals va ser convidat a participar el Prof. Guillermo Palao.

El 21 es va desenvolupar un Congrés internacional sobre la temàtica relativa als formularis plurilingües de la CIEC, present i futur de la cooperació internacional en matèria d'estat civil, on va intervindre amb una ponència dedicada a la digitalització i la protecció de dades, destacant la necessitat d'incrementar la cooperació en aquest àmbit i d'establir una règim específic, oferint claus per a portar-ho a terme.

Per part seua, el 22 va assistir a l'Assemblea General de la CIEC, on es van analitzar qüestions d'actualitat i les diferents iniciatives en marxa, com l'ús dels formularis plurilingües, la creixent digitalització dels registres civils i les últimes novetats referent al seu nou Conveni nom 34, dedicat a l'emissió d'extractes i certificats plurilingües i codificació de les actes del registre civil.

Images: