Logo de la Universitat de València Logo Màster en Malalties Parasitàries Tropicals Logo del portal

El professor del Màster Santiago Mas-Coma imparteix una conferència en el Col·legi Oficial de Farmacèutics de València

  • 23 de novembre de 2022
Santiago Mas-Coma

L'acte se celebrarà el dimecres 30 de novembre de 2022, a les 19 hores, en el Saló d'actes del Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics (Carrer del Comte de Montornés, 7. 46003 València). També es podrà seguir via en línia.

Amb motiu del cicle sobre ‘Farmàcia i medi ambient’, l'Acadèmia de Farmàcia de la Comunitat Valenciana ha organitzat aquesta conferència titulada ‘La Història Mundial de la Humanitat des d'un Paràsit’, a càrrec del doctor Honoris causa Santiago Mas-Coma.

El catedràtic de Parasitologia i professor emèrit de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València, Santiago Mas-Coma, atresora una dilatada carrera científica i investigadora, amb més de 430 publicacions en els camps de la Parasitologia, Medicina Tropical i Salut Pública. El professor és actualment president de la Federació International de Medicina Tropical (IFTM), membre expert de l'Organització Mundial de la Salut i director del Centre de Referència FAO-Nacions Unides en Parasitologia. La seua prolongada trajectòria ha merescut nombrosos premis, medalles i distincions, entre elles, el títol de doctor honoris causa en reconeixement a les seues aportacions en el camp de la cooperació internacional en salut en països en vies de desenvolupament.