Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

CREARI organitza dues jornades sobre educació artística en octubre i novembre

  • 15 de setembre de 2017
Image de la noticia

CREARI Grup de Recerca en Pedagogies Culturals (GIUV2013-103) celebrarà a finals d'octubre i principis de novembre dues jornades sobre educació artística adreçades especialment a alumnat del camp de dibuix i art.

CREARI Grup de Recerca en Pedagogies Culturals (GIUV2013-103) celebrarà els dies 25, 26 i 27 d'octubre de 2017 en Magisteri Monteolivete (Avda. Alcalde Reig 8, València) el 'Seminari Art i Educació contra les injustícies' organitzat per CREARI, l'Institut de Creativitat i Innovacions Educatives i la Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament.Totes les persones participants que desitgen acreditar la seua assistència mitjançant un certificat hauran d'inscriure's gratuïtament fins completar aforament en: http://www.fundacio.es/cursos-cooperacion.

Per altra banda, el dia 3 de novembre de 2017 se celebrarà a la EASD (C/ Pintor Domingo, 20, 46001. València) les VIII Jornades Internacionals d'Investigació en Educació Artística 'Investigar i Educar en Disseny' organitzades també per CREARI, l'Institut de Creativitat i Innovacions Educatives, i EASD Escola d’Art i Superior de Disseny de València. Aquells que vulguen podran presentar comunicacions per aquestes jornades i la selecció es farà segons els resums enviats a través del següent formulari d'inscripció: https://goo.gl/forms/gKiYgJpd6P9QbQDo1.