Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Presentació del màster

Les disposicions legals vigents a Espanya estableixen que per a accedir a les professions regulades de professor en els diferents àmbits de l'educació secundària, s'ha d'estar en possessió d'un títol de grau, o equivalent, i d'una formació pedagògica i didàctica amb el nivell de màster. El Màster Universitari en Professor/a de Educació Secundària per la Universitat de València proporciona aquesta habilitació professional exigida per l'Administració educativa per a exercir les citades professions en centres públics i privats d'educació secundària. Aquest màster s'estructura en diferents especialitats que es corresponen amb les existents en l'educació secundària.

El màster proporciona tant una formació bàsica per a l'exercici de la docència en els nivells secundaris del sistema educatiu, com una capacitació específica per a una de les àrees en les quals s'estructuren les citades professions. El títol integra també un període de pràctiques professionals en centres educatius.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies