Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Treball

Máster Universitari en Professor/a de Educació Secundària per la Universitat de València

Requisits per a l'accés a l'especialitat d'Economia

Poden accedir a aquesta especialitat sense necessitat de realitzar la prova d'accés les persones que posseisquen  titulació de nivell de llicenciatura o grau d’Economia, ADE, CC. Econòmiques i Empresarials, Finances i Comptabilitat o International Business.

També poden accedir a aquesta especialitat directament aquells llicenciats / des o graduats / des universitaris / es (no és possible només amb diplomatura) que mitjançant un certificat acadèmic acrediten haver cursat en els seus estudis universitaris una assignatura bàsica de 9 crèdits d'Economia.

Aquells llicenciats / des o graduats / des universitaris / es que no acrediten les titulacions ni les matèries esmentades hauran de superar una prova que confirme el seu domini -a nivell de grau universitari- de les competències relatives a aquesta especialitat. La prova versarà sobre els continguts de les matèries pròpies de l'especialitat.

NORMATIVA APLICABLE

  • Llei Orgànica 8/2013 per a la Millora de la Qualitat Educativa del 9 de desembre del 2013
  • REIAL DECRET 1105/2014, de 26 de desembre, pel qual s'estableix el currículum bàsic de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat.
  • DECRET 87/2015, de 5 de juny, del Consell, pel qual estableix el currículum i desenvolupa l'ordenació general de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat a la Comunitat Valenciana.
  • DECRET 51/2018, de 27 d’abril, del Consell, pel qual es modifica el Decret 87/2015, pel qual estableix el currículum i desplega l’ordenació general de l’educació secundària obligatòria i del batxillerat a la Comunitat Valenciana
  • http://www.ceice.gva.es/web/ordenacion-academica/secundaria/curriculo

Aquests continguts constituiran el referent sobre el qual versarà la prova d'accés a l'especialitat.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies