Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Treball

Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària per la Universitat de València

Requisits per a l'accés a l'especialitat de Matemàtiques

 

Poden accedir a aquesta especialitat sense necessitat de realitzar la prova d'accés les persones que posseisquen la titulació de Llicenciatura o Grau en Matemàtiques o Estadística.

També poden accedir a aquesta especialitat directament aquells llicenciats / des o graduats / des universitaris / es amb 240 crèdits ECTS (no és possible només amb diplomatura) que mitjançant un certificat acadèmic acrediten haver rebut formació universitària equivalent a una assignatura bàsica de 18 crèdits que necessàriament incloga fonaments d'Àlgebra , de Càlcul, de Geometria i d'Estadística. En aquest cas, si els estudis no han estat cursats a la Universitat de València cal aportar els programes de les matèries que s'al·leguen per a l'exempció de la prova d'accés.

Aquells / es aquells llicenciats / des o graduats / des universitaris / es que no acrediten les titulacions ni les matèries esmentades hauran de superar una prova que confirme el seu domini -a nivell de grau universitari- de les competències relatives a aquesta especialitat. La prova versarà sobre els continguts de les matèries pròpies de l'especialitat.

NORMATIVA APLICABLE

  • Llei Orgànica 8/2013 per a la Millora de la Qualitat Educativa del 9 de desembre del 2013
  • REIAL DECRET 1105/2014, de 26 de desembre, pel qual s'estableix el currículum bàsic de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat.
  • DECRET 87/2015, de 5 de juny, del Consell, pel qual estableix el currículum i desenvolupa l'ordenació general de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat a la Comunitat Valenciana.
  • DECRET 51/2018, de 27 d’abril, del Consell, pel qual es modifica el Decret 87/2015, pel qual estableix el currículum i desplega l’ordenació general de l’educació secundària obligatòria i del batxillerat a la Comunitat Valenciana
  • http://www.ceice.gva.es/web/ordenacion-academica/secundaria/curriculo

Aquests continguts constituiran el referent sobre el qual versarà la prova d'accés a l'especialitat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies