Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

Reunió informativa Two Weeks

  • 10 de maig de 2016
Two Weeks

Per als qui contempleu desenvolupar una activitat professional futura en l'àmbit internacional, us recordem un programa innovador denominat Two Weeks (www.twoweeks.es). El programa, organitzat des de la Universitat Politècnica de València i recolzat per tercer any consecutiu per la Universitat de València, està obert a estudiants i estudiantes de qualsevol Enginyeria i de qualsevol Universitat.

El seu coordinador, el professor Antonio Reig, està cercant candidats amb bon nivell d'anglès i farà una presentació/entrevista dimarts que ve 17 de maig a les 14:00 hores en la nostra Escola, en la Sala de Juntes (0.2.4)

A més de l'experiència de conèixer el vertader estat de l'art en TICS, energia, finances, telecomunicacions i consultoria, amb les visites a les seus a Londres de les millors empreses (O2 Telefónica, BP, Schneider, Oracle...) es reforçaran aspectes relacionats amb el desenvolupament d'habilitats personals, comunicació i millora del CV. Així mateix, l'empresa multinacional de recursos humans Randstad difondrà el CV entre la seua base de dades internacional.

En la presentació estaran companys/yes de la ETSE-UV que en anteriors edicions han participat per a explicar la seua experiència. La vostra companya Laura ens va dir:

Ha sigut una experiència molt completa. Hem estat 2 setmanes ficats en el cor empresarial i financer de Londres on cada matí visitàvem una multinacional i els seus caps es posen a la teua sencera disposició, t'expliquen el funcionament de l'empresa, la labor que s'exerceix en cada departament, com han arribat fins a ací, i què cal fer per a aconseguir-ho, ... Açò no té preu!. Al mateix temps que s'aprèn, també t'acosta a aquesta realitat d'èxit professional que un sempre ha somiat, i ara veu més possible.

A les vesprades ens ensenyaven a redactar correctament el nostre CV, la carta de presentació, i preparacions per a entrevistes de selecció… tot en anglès clar!

L'ambient del grup va ser excepcional ja que en ser gent oberta, amb experiència internacional i ganes d'aprendre, de seguida vam fer pinya i també gaudim de l'altra part de Londres, turisme, festa etc.

Sens dubte aquesta experiència ha marcat un abans i un després en la meua visió del món laboral i en les meues expectatives de futur.”

Laura Forriol Quintana

Interesats/des envieu un correu al professor José Torres (Jose.torres@uv.es)

Cartell informatiu

 

Llista d'enllaços: