Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Teledetecció Logo del portal

Convocatòria Investigador postdoc USE

  • 13 de març de 2023
Image de la noticia

Es busca un investigador postdoctoral amb experiència en teledetecció de vegetació, per a donar suport i liderar activitats de recerca en el marc de diferents projectes finançats pel Pla Estatal de recerca i l'Agència Espacial Europea (ESA) (http://agraria.tech/)

La recerca se centrarà en l'estudi dels impactes d'estressors abiòtics en variables biofísiques de cultius com: contingut en pigments Leaf Area Index (LAI), Fraction of Absorbed Photosynthetic Active Radiation (FAPAR) and Canopy Chlorophyll Content (CCI); a partir de nous sensors hiperespectrales de teledetecció satel·litària i pròxima.

L'investigador tindrà accés a un laboratori de espectroscopía equipat amb espectrorradiómetro, mesuradors LAI, cambres hiperespectrales Headwall (400-2500 nm) i tèrmiques i drons. Treballarà dins d'un equip més ampli juntament amb investigadors predoctorals i tècnics.

Les tasques específiques impliquen:

• Organitzar i dur a terme campanyes de camp per a recollida de mostres en cultius i sòls

• Adquisició d'imatges hiperespectrales amb drons

• Processat d'imatges hiperespectrales i tèrmiques de cambres Headwall, PRISMA, EnMAP.

• Modelatge de variables biofísiques de sòls i vegetació usant models d'inversió de transferència radiativa (RTM) i intel·ligència artificial (machine learning; ML).

Requisits:

Estudis de llicenciatura o grau en Geografia, ciències ambientals, biologia, física o agronomia. Doctorat en ciències de la terra, teledetecció, o agricultura.

Es requereixen competències en teledetecció i anàlisi d'imatge, amb experiència en el modelatge de variables biofísiques a partir de teledetecció, RTM i ML. S'espera un bon nivell de programació en R i/o Python.

La data d'incorporació és abril-maig de 2023.

La convocatòria pot consultar-se en el següent enllaç: https://investigacion.us.es/investigacion/contratos-personal#conv_projectes

La referència de la places és INV-IND-12-2022-I-024 i l'investigador responsables és el professor Víctor Rodríguez Galiano.

El termini de presentació de sol·licituds és del 14 al 20 de març de 2023.