Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Matemàtiques Logo del portal

Proves CANGUR 2023

  • 21 de març de 2023
Image de la noticia

Aquest dijous 23 de març es realitzarà la prova matemàtica Cangur 2023 en el territori valencià. En general, en la resta del món la prova es realitza el tercer dijous de març però ací aquestes dates coincideixen habitualment amb les Falles.

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

L'organització local compta amb representació de la Universitat Jaume I, de la Universitat Politècnica amb les seus del Campus de Vera, de Gandia i d'Alcoi, de la Universitat d'Alacant i de la Universitat de València i amb la col·laboració de la Societat d'Educació Matemàtica Al-Khwarizmi .

En la prova  valenciana tindrem aquest any 8.698 estudiants dels sis nivells que van des de 1r d'ESO fins a 2n de Batxillerat.

D'aquests 8.698 estudiants, 674 visitaran les nostres aules de la Facultat de Ciències Matemàtiques i de l'Aulari interfacultatiu per a realitzar la prova.

Es pot  trobar més informació en: