Els anys d'esforç, de molt esforç, bolcats en l'estudi d'una titulació vocacional d'una banda i exigent d'una altra, tenen la merescuda recompensa en la graduació dels nostres estudiants. Amb la finalitat de donar la rellevància que aquest fet mereix per a la Facultat de Ciències Matemàtiques i reconèixer la dedicació dels graduats i també de les seues famílies, des de fa uns cursos la Facultat organitza, a petició dels estudiants, una Cerimònia de Graduació. Aquest acte té lloc en un recinte singular del Campus de Burjassot, la sala Charles Darwin la qual és la de major capacitat de totes i que es troba a l'aulari interfacultatiu. En l'acte participa, al costat dels estudiants i dels seus familiars, la comunitat acadèmica pròpia així com representació de l'equip rectoral. La imposició de les beques de graduació és el colofó d'un acte que formarà part sempre del record dels nostres egressats i les seues famílies.

Aquesta web s'està actualitzant contínuament. En la mesura en què avance el calendari previst, aquesta web s'anirà actualitzant amb informació detallada sobre: recomanacions protocol·làries, cerimonial de l'acte, enviament de fotografies, etcètera, per la qual cosa és molt important consultar-la amb freqüència. En qualsevol cas, la Facultat de Ciències Matemàtiques mantindrà als admesos puntualment informats a través del correu electrònic que hagen proporcionat en la inscripció.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies