En esta pàgina trobaràs:

Informació específica per a estudiants

Si vols vindre a estudiar a la Universitat de València com a estudiant del Programa Erasmus, el primer pas és assegurar-te que existeix un acord bilateral entre la teua universitat d'origen i la Universitat de València en la titulació que vols cursar ací. Si no és així, no podràs venir en qualitat d'estudiant Erasmus, perquè no s'accepten estudiants visitants/freemover (sense beca).

Requisits

Entre les dues universitats ha d'existir un conveni bilateral en la titulació que vols estudiar a València.
La teua universitat ha d'enviar-nos la teua nominació, confirmant-nos que has estat seleccionat com a estudiant Erasmus.

Sol·licitud

El Servei de Relacions Internacionals, després de rebre la teua nominació, comprovarà si pot acceptar-te d'acord amb l'acord bilateral i t'enviarà un correu electrònic amb la teua contrasenya perquè pugues emplenar el formulari de sol·licitud "online" i pujar els següents documents:

  • Passaport o targeta d'identitat
  • Targeta Sanitària Europea o assegurança mèdica privada que cobrisca la sencera durada de la teua estada a Espanya

Terminis per tal que els estudiants "incoming" emplenen la sol·licitud

  • Estades de primer semestre o curs sencer (començant el setembre): 20 de juny (ampliat fins el 30 de juny)
  • Estades de segon semestre (començant el febrer): 20 de novembre

Informació específica per a universitats sòcies

Si desitja enviar-nos les nominacions dels seus estudiants, en el marc del Programa Erasmus, li preguem que òmpliga una fitxa de nominació per estudiant i la/les envie per correu electrònic a incoming@uv.es. Només acceptarem nominacions enviades per una oficina internacional o personal universitari amb competències de nominació.

El Servei de Relacions Internacionals, després de rebre les nominacions, comprovarà si pot acceptar-les d'acord amb l'acord bilateral i enviarà als estudiants un correu electrònic amb la informació necessària perquè puguen omplir el formulari de sol·licitud "online".

Terminis per tal que les universitats d'origen envien les nominacions

  • Estades de primer semestre o curs sencer (començant el setembre): 31 de maig
  • Estades de segon semestre (començant el febrer): 31 d'octubre

Més informació:

Full de dades UV

Llista de Coordinadors Acadèmics de la UV

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies