Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Cerimònia de Graduació

Per motius d'aforament només es lliurarà una entrada per al Graduat i quatre per a acompanyants. Si no s'aconsegueix l'aforament complet després de tancar-se la inscripció, s'obrirà un nou període per a sol·licitar una entrada d'acompanyant addicional.

És necessària l'entrada per a accedir a la cerimònia, tant per a l'estudiant que es gradua com per als acompanyants.

La recollida d'entrades per a la Cerimònia de Graduació serà des del dia 4 fins al 8 de novembre de 2019 en la Consergeria de la Facultat de Ciències Matemàtiques (Planta Baixa).

Horari: matins de 10:00 a 13:00 hores i vesprades de 16:00 a 19:00 hores.

Per a la recollida d'entrades, serà necessària la identificació de l'estudiant mitjançant document identificatiu (DNI, permís de conduir...).

En el cas que el/la interessat/a no puga retirar personalment les entrades, haurà de lliurar la següent autorització acompanyada d'una fotocòpia del document identifcatiu de l'interessat. La persona autoritzada haurà a més mostrar un document identificatiu (DNI, permís de conduir...).

Els estudiants que no retiren les entrades en el termini indicat per a açò, s'entendrà que renuncien de manera tàcita a participar en la Cerimònia i se'ls suprimirà del llistat de crides.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies