University of Valencia logo Logo del portal

  • Cerimònia de Graduació

Per motius d'aforament només es lliurarà una entrada per al Graduat i quatre per a acompanyants. Si no s'aconsegueix l'aforament complet després de tancar-se la inscripció, s'obrirà un nou període per a sol·licitar una entrada d'acompanyant addicional.

És necessària l'entrada per a accedir a la cerimònia, tant per a l'estudiant que es gradua com per als acompanyants.

La recollida d'entrades per a la Cerimònia de Graduació serà des del dia 4 fins al 8 de novembre de 2019 en la Consergeria de la Facultat de Ciències Matemàtiques (Planta Baixa).

Horari: matins de 10:00 a 13:00 hores i vesprades de 16:00 a 19:00 hores.

Per a la recollida d'entrades, serà necessària la identificació de l'estudiant mitjançant document identificatiu (DNI, permís de conduir...).

En el cas que el/la interessat/a no puga retirar personalment les entrades, haurà de lliurar la següent autorització acompanyada d'una fotocòpia del document identifcatiu de l'interessat. La persona autoritzada haurà a més mostrar un document identificatiu (DNI, permís de conduir...).

Els estudiants que no retiren les entrades en el termini indicat per a açò, s'entendrà que renuncien de manera tàcita a participar en la Cerimònia i se'ls suprimirà del llistat de crides.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy