
Taller amb Pere Mercado i Paco Higón. Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Taller
Begudes destil·lades amb arrels valencianes: història i cultura
Tradicionalment, el maridatge sol associar-se principalment amb el vi, i fins i tot, en alguns casos, amb cerveses artesanals. No obstant això, existeix un món de possibilitats al maridar aliments amb begudes destil·lades, on els sabors intensos i complexos de destil·lats com el whisky, el rom, la ginebra i el tequila poden elevar l'experiència gastronòmica a un altre nivell.
- Data : 4 d'octubre de 2024 de 12:00 a 14:00
- Centre: Burjassot/Paterna Campus
- Lloc de reatlització: Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
- Organitzat per: Aula de Gastronomia. Servei de Cultura Universitàri UV
- A càrrec de: Pere Mercado. Sommelier, Paco Higón. Professor de la Universitat de València