Logo de la Universitat de València Logo Museu de la Universitat de València d'Història Natural Logo del portal

Les més modernes tecnologies perquè ningú es quede sense poder gaudir del museu

El Museu d'Història Natural presenta una exposició permanent de geologia i zoologia accessibles per a persones amb diversitat funcional. És el primer museu que neix amb un projecte de caràcter inclusiu i entre els seus objectius està el propòsit de millora constant, tenir la capacitat d'evolucionar i d'estar disponible i al servei de tots els usuaris.
Es disposa d'una aplicació (APP) per moure's pel museu i descobrir les seues col·leccions. Tant les persones amb diversitat funcional visual i auditiva com el públic en general, comptaran amb l'ajuda d'aquesta audioguia que es podrà descarregar directament en els seus smartphones. És una aplicació pionera que destaca pels seus continguts de caràcter inclusiu i per utilitzar balises que s'activen per proximitat. L'usuari obtindrà tota la informació de l'exposició en el seu telèfon mòbil, que es reproduirà a mesura que explore i avance pel museu, de manera que podrà desplaçar-se de manera autònoma pel museu i així gaudir de l'experiència plena d'una visita.
De la mateixa manera que les exposicions són temporals, els continguts de les audioguies no són definitius i poden evolucionar: s'espera rebre a grups col·legis, instituts i a altres grups de visitants, que aportaran la seva experiència a la visita i contribuiran a adaptar millor el museu per a tots.

 

 

Un esforç conjunt

El museu està patrocinat per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports (Direcció General de Cultura i Patrimoni i Secretaria d’Educació i Investigació), i la Diputació de València, amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València.      

PATROCINADORS:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COL·LABORA: