University of Valencia logo Logo Natural History Museum of the Valencia University Logo del portal

Begudes destil·lades amb arrels valencianes: història i cultura

  • October 3rd, 2024
Begudes destil·lades amb arrels valencianes: història i cultura

Taller amb Pere Mercado i Paco Higón. Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Taller
Begudes destil·lades amb arrels valencianes: història i cultura

Tradicionalment, el maridatge sol associar-se principalment amb el vi, i fins i tot, en alguns casos, amb cerveses artesanals. No obstant això, existeix un món de possibilitats al maridar aliments amb begudes destil·lades, on els sabors intensos i complexos de destil·lats com el whisky, el rom, la ginebra i el tequila poden elevar l'experiència gastronòmica a un altre nivell.

  • Data : 4 d'octubre de 2024 de 12:00 a 14:00
  • Centre: Burjassot/Paterna Campus
  • Lloc de reatlització: Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
  • Organitzat per: Aula de Gastronomia. Servei de Cultura Universitàri UV
  • A càrrec de: Pere Mercado. Sommelier, Paco Higón. Professor de la Universitat de València


Entrada gratuïta amb inscripció [+]

Més informació [+]