Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Rectorat de la UV

Arxiu Valencià del Disseny: tertúlia sobre realitat i futur

Acte d'acceptació de les donacions a l'Arxiu Valencià del Disseny.

Data: 19 de de setembre de 2019 de 19:00 a 21:00. Dijous.

 

Lloc de realització: Facultat de Geografia i Història. Sala Palmireno

 
Descripció:

Expertes i experts es reuneixen per a debatre i reflexionar sobre la realitat actual i el futur de l’Arxiu Valencià del Disseny (AVD).

El col·loqui comptarà amb la participació dels tres donants de fons a l’Arxiu: els dissenyadors Vicent Martínez, Lola Castelló i Manuel Lecuona; el codirector de l’AVD, Xavier Giner; i el gerent de la Fundació General de la Universitat de València, Cristóbal Suria, que estaran moderats pel degà de la Facultat de Geografia i Història, Josep Montesinos.

En la tertúlia també estaran presents dissenyadors gràfics i creatius; representants de les institucions integrants del projecte: Universitat de València, Generalitat Valenciana i Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD), i de l’Ajuntament de València; a més de professorat i autoritats acadèmiques.

Aquest debat es produeix en el marc de la designació de València com a Capital Mundial del Disseny 2022 per la World Design Organization, concedida per primera vegada a una ciutat espanyola.

Entrada lliure

 
Organitza:

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València

Fundació General de la Universitat de València

Col·labora: Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

http://www.uv.es/fguv

 

Contacta: fguv@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies