Universitat de ValènciaDoble grau en Farmàcia i Nutrició Humana i DietèticaFacultat de Farmàcia Logo del portal

5UCV Startup, fins a 20.500 € en premis
Concurs 5UCV STARTUP: fins a 20.500 € per als millors projectes emprenedors

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, amb el patrocini del programa LLAMP 5UCV_Campus de l’Emprenedoria Innovadora i Sostenible de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, convoca aquest concurs.


En la convocatòria poden participar empreses amb una antiguitat màxima de tres anys (categoria StartUp), i persones emprenedores amb un projecte empresarial encara no constituït com a empresa (categoria Junior). En ambdós casos, almenys una de les persones fundadores de l’empresa o del projecte d’innovació ha de ser egressada, estudiant o titulada per la Universitat de València.


La Universitat de València seleccionarà, en una primera fase, dues candidatures per modalitat, que seran guardonades amb premis de 1.500€ per a la categoria StartUp i 750€ per la categoria Junior. Aquestes quatre candidatures competiran en la segona fase en un concurs interuniversitari amb les seleccionades per les cinc universitats públiques valencianes.


En la segona fase, cada candidatura ha d’exposar públicament el seu projecte i activitat empresarial davant un comité de selecció nomenat per la Generalitat Valenciana, i que premiarà les tres millors amb 9.000 €, 5.000 € i 3.000 € a la categoria StartUp i amb 1.000 € a la Junior. Els premis es lliuraran en un acte oficial organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.


El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 30 de juny.

 

Data De 1 de juny de 2023 a 30 de juny de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

UV

 
Organitza

UVemprén.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació