Programa de Doctorat en Ciències de l'Alimentació
- ALIMENTS DERIVATS DE CEREALS ADAPTATS A COL·LECTIUS AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES I ASSOCIACIONS MIXTES DE GRANS COM A ESTRATÈGIA PER A OBTENIR ALIMENTS FERMENTATS AMB VALOR AFEGIR BASATS EN CEREALS
- Aplicació conjunta d'ingredients naturals i tecnologies no termiques en l'estabilització de begudes d'origen vegetal
- Avaluació Del Risc Per Micotoxins
- Bioaccesibilitat i biodisponibilitat de compostos bioactivos d'origen natural
- BIOTECNOLÒGIQUES A LA POSTCOLLITA DE FRUITS
- Caracterització de mecanismes de virulència i defensa en la interacció fong-fruit
- Caracterització de sistemes nanoestructurats basats en biopolímers i antimicrobians naturals d'interès en aplicacions multisectorials
- Compostos Bioactivos Dels Aliments: Estabilitat, Biodisponibilidad I Efectes Biològics
- ESTUDI DE LA GENERACIÓ, RETENCIÓ I ESTABILITAT DE L''AROMA EN EMBOTITS CRUS GUARITS TRADICIONALS AMB CONTINGUT REDUÏT DE SAL I GREIX
- Ingredients naturals antifúngics
- Innovació i processos: percepció sensorial i del consumidor, qualitat i desenvolupament d'aliments derivats de cereals i aliments d'origen animal
- Mètodes alternatius per a determinar efectes tòxics i avaluació del risc de contaminants i mescles
- Nous ingredients d'aliments funcionals Microbiota i salut
- Nous ingredients d'aliments funcionals per a millorar la salut
- NOVES APROXIMACIONS FISIOLÒGIQUES I BIOTECNOLÒGIQUES A la *POSTCOSECHA DE FRUITS
- Postcollita de fruits i qualitat del fruit
- Seguretat alimentària i micotoxines
- Sostenibilitat de la cadena agroalimentària, implicacions nutricionals i dieta saludable
- Tècniques òmiques per a l'estudi de metabòlits produïts per fongs toxigènics
- Tecnologies d'estabilització i conservació d'aliments Riscos microbiològics Contaminants i residus químics