Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Ciències de l'Alimentació

  • Bioaccesibilitat i biodisponibilitat de compostos bioactivos d'origen natural
  • Compostos Bioactivos Dels Aliments: Estabilitat, Biodisponibilidad I Efectes Biològics
  • Ingredients naturals antifúngics
  • Innovació i processos: percepció sensorial i del consumidor, qualitat i desenvolupament d'aliments derivats de cereals i aliments d'origen animal
  • Mètodes alternatius per a determinar efectes tòxics i avaluació del risc de contaminants i mescles
  • Nous ingredients d'aliments funcionals Microbiota i salut
  • Postcollita de fruits i qualitat del fruit
  • Seguretat alimentària i micotoxines
  • Sostenibilitat de la cadena agroalimentària, implicacions nutricionals i dieta saludable
  • Tècniques òmiques per a l'estudi de metabòlits produïts per fongs toxigènics
  • Tecnologies d'estabilització i conservació d'aliments Riscos microbiològics Contaminants i residus químics