UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

I TROBADA

COM PODEN CANVIAR LES EMPRESES EL

MODEL SOCIAL, AMBIENTAL I ECONÒMIC.
L'AGENDA 2030 COM A FULL DE RUTA

28 de juny

II TROBADA

TURISME I ÚS SOSTENIBLE

DEL TERRITORI.

ELS DRETS DEL PLANETA 

I ELS DRETS DE LES PERSONES SOBRE EL PLANETA

28 Setembre

III TROBADA

BENESTAR DE LES PERSONES EN  L'ENTORN

URBÀ I TRANSFORMACIÓ DEL MODEL SOCIAL  

30 de novembre

 

La Universitat de València es troba immersa en un procés transformador transversal a tota la societat valenciana i el seu entorn mitjançant el projecte ODS: jo sí!, liderat pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat. Les "Trobades per la Sostenibilitat a la UV" pretenen ser un fòrum permanent de coneixement, debat i sensibilització sobre els reptes que tenim davant nostre, com a societat, amb la finalitat de buscar estratègies participades conduents a la implementació de l'Agenda 2030 per prendre consciència davant dels limitats recursos del planeta i emprendre conjuntament accions pel canvi. Per aconseguir aquest nou paradigma social i econòmic és necessari crear aliances amb l'administració pública valenciana, les organitzacions i el teixit empresarial. És missió de la Universitat provocar aquestes sinergies com a part del seu compromís social.

III TROBADA PER LA SOSTENIBILITAT ENLA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

BENESTAR DE LES PERSONES EN L'ENTRON URBÀ I TRANSFORMACIÓ DEL MODEL SOCIAL 

30 de novembre de 2021.

Jardí Botànic

Format híbrid.

 

17:00 h Inauguració:

Elena Martínez. Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat

Sergi Campillo. Vicealcalde de València i Regidor d'Ecologia Urbana.

Condueix : Nuria García. Periodista


17:15 h  Taula de debat.

Aphat Amonarraiz. Membre de ZUBI LABS.  Arquitecte especialista en edificació. "Formes de Vida”. Proposta que promou la reflexió en la manera de relació espacial i funcional de l'habitatge col·lectiu amb els espais de treball, oci, convivència i ciutat


José Manuel Pastor. Catedràtic d'Anàlisi Econòmica. Director de la Càtedra de Model Econòmic de València i el seu Entorn (MESVAL). Universitat de València i Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).


Cristina Ramón. Presidenta de la Coordinadora Valenciana de ONGD. Doctora en Cooperació Internacional al Desenvolupament -Coordinadora de Projectes en Ecosol ONGD. Autora del llibre “Són coherents les ONGD valencianes?”


Pura Peris. Directora General d'Emergència Residencial, Funció Social de l'Habitatge i Observatori de l'Habitatge i Segregació Urbana.
Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica


18:45 h Clausura.

Jaime Güemes. Director del Jardí Botànic

 

Inscripció:

https://ir.uv.es/lMaha6M 

Cartell


.
 

 

II TROBADA TURISME I ÚS SOSTENIBLE DEL TERRITORI. ELS DRETS DEL PLANETA I ELS DRETS DE LES PERSONES SOBRE EL PLANETA 

 

17:00 h Presenta.

           Pilar Rueda. Delegada de la Rectora per a la Sotenibilitat

Inaugura. 

Emiliano García. Regidor de Turisme de l'Ajuntament de València.


17:15 h Taula de debat.

Condueix: Nuria García Cebrián. Periodista.

Adolfo Utor. President de Baleària. President del Consell social de la Universitat d'Alacant. "Reconocimiento a la Mejor Prática Preventiva" en la IX Edició dels Premis ASEPEYO 2021. "Sello Turismo Familiar" de la Federación Española de Familias Numerosas (FEFN).
 

Antonio Bernabé. Director Gerent de la Fundació Visit València. Primera entitat europea del DMO (Destination Management Organisation) a unir-se al projecte Global Tourism Plastics Initiative.

Enrique Yeves Valero. Coordinador per a Espanya del 75 Aniversari NNUU i anterior Director de la FAO en Espanya. Director i escritor de la sèrie de 11 llibres amb El País sobre els grans reptes del futur "El Estado del Planeta".

Aurora Pedro Bueno. Doctora en Economia. Directora de la Càtedra Nova Transició Verda. Consultora de la Organització Munidal de Turisme (UNWTO) Membre de l'equip de la Certificació de Qualitat en Educació Turística (Tourism Education Quality-TedQual Programme) i del Tourism Advisory Board de la Fundació UNWTO Academy.

 

18:45 h Cloenda.

Elena Martínez. Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

 

Emissió en directe:mediauniweb.uv.es/IItrobadessostenibilitat

La inscripció és gratuïta en  https://ir.uv.es/lMaha6M 

Cartell

I TROBADA

COM PODEN CANVIAR LES EMPRESES EL MODEL SOCIAL, AMBIENTAL I ECONÒMIC. L'AGENDA 2030 COM A FULL DE RUTA

La primera trobada va ser el 28 de juny de 2021, on hem dialogat amb Carlos Ledó, Fundador de Idai Nature, empresa valenciana guardonada per la Comissió Europea com la més sostenible d’Europa; Rebeca Torró, Secretària autonòmica de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum; Joaquín Nieto Sainz, Director de l’Oficina de l’OIT per a Espanya i Expert en l’Agenda 2030, Premi a la trajectòria personal en defensa de la Terra en 2003 i Premi APIA-Associació de Periodistes d’Informació Ambiental a 2002; i Adela Cortina, Catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de València, Directora Acadèmica de la Fundació Ètnor, per a l’Ètica dels negocis i les organitzacions empresarials. La periodista Nuria García modera la taula y Elena Martínez, Vicerectora de Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, acomiada la jornada.

Pot vure l'enregistrament de la jornada en aquest enllaç

https://youtu.be/_nI568TGqPA

 

Resum  de la jornada

Pot enviar les seues preguntes i comentaris a través de twitter a @UV_Sostenible  https://twitter.com/Sostenible_UV o al hashtag #TrobadesSostenibilitatUV,

També pot fer-ho per correu electrònic a sostenibilitat@uv.es

Programa

www.uv.es/uvsostenible/dipticotrobades.pdf

Volem convidar-te a que sigues partícip d’aquesta trobada, on podrem escoltar aquest ventall de veus provinents de diversos àmbits bàsics per a assolir un model social més sostenible.

 

Data: Dilluns, 28 de juny de 2021

Hora: 17.00 hores

Seu: Sala d'Actes de la Fundació Universitat-Empresa de València. Format híbrid

Inscripcions: https://enquestes.uv.es/index.php/411856?lang=es

Més informació:  https://www.uv.es/uvsostenibilitat

Cartell

Caldrà inscripció tant si l'assistència és on-line com presencial.

Nombre de places presencials limitades

 

Des del Saló d'Actes ADEIT 
Plaza Virgen de la Paz, 3
46001 Valencia