Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Optometria Avançada i Ciències de la Visió Logo del portal

Sala Russafa

Sala Russafa ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València un preu especial d'entrada
Tarifa base 14€
Carnet UV i acompanyant 12€
Sols dijous i divendres: alumnes màster G. Cultural (50%)  7€
 
Teatre per a xiquets/es  7€ (també adults)
Carnet U.V i acompanyant  6€
 
També coordinem l'assistència a grups:
A partir de 10 espectadors  10€
A partir de 30 espectadors  9€
 
Aquests preus especials només s'efectuen en Taquilla, presentant el carnet corresponent i DNI

Sala Russafa

 

Circuit Cafè Teatre Sant Miquel València

El Circuit ofereix actuacions d'humor del dijous al diumenge (monòlegs, màgia còmica, esquetxos, improvisació, cançó d'humor, etc), en quinze locals de València i rodalia (Torrent, la Pobla de Vallbona, Almàssera, Massanassa, Manises i Paterna-Valterna). Els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València tenen dret a l'entrada a les actuacions del Circuit amb un descompte del 50% sobre el preu de 6 €, que passa a 3 €. L'oferta també és vàlida per a un acompanyant. Les entrades s'adquireixen als locals mateix presentant el DNI i el carnet universitari.

Circuit Cafè Teatre

 

Teatre Flumen

El Teatre Flumen ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 25% de descompte en les obres de teatre, per a titular i acompanyant en qualsevol funció, així com ofertes puntuals amb grans descomptes que es pactaran amb la Universitat. Els descomptes estan subjectes a possibles modificacions en funció de les condicions de contractació dels espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles.

Teatre Flumen

Sala Zircó

La Sala Zircó-Espai de creació, ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 40% de descompte en les obres de teatre i dansa, per a titular i acompanyant, per a totes les funcions dels dijous, divendres i dissabte en horaris de vesprada. Els descomptes estan subjectes a pòssibles modificacions en funció de les condicions tractades amb la companyia. Les entrades han de ser reservades previament en la web de la Sala Zircó i adquirides en les taquilles, previa presentació del carnet de la UV i el DNI.
Aquest descompte esta sotmes a la disponibilitat d´entrades en les taquilles.
La Sala Zircó realitzará promocions puntuals - amb mes descompte - per activitats i funcions d´interés especial per als profesors i estudiants universitaris.

Sala Zircó

 La Rambleta

La Rambleta espai d'art i experiències, ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 25% de descompte en les obres de teatre. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles. Podeu consultar els preus per a la resta de programació en la pàgina web.

La Rambleta

Teatre Olympia

El Teatre Olympia ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 25% de descompte en les obres de teatre, per a titular i acompanyant, dimecres, dijous, divendres, dissabte nit i diumenge 2ª funció. Els descomptes estan subjectes a possibles modificacions en funció de les condicions de contractació dels espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles.

Teatre Olympia

Federació d'espais teatrals Independientes - FETI

La Federació d'espais teatrals Independientes i la Universitat de València han signat un conveni pel qual s’estableix una col.laboració entre la UV i la FETI que té com a objectiu facilitar l'acostament de la comunitat universitària a les activitats culturals que es desenvolupen a les sales de teatre que integren la Federació.
Sota aquest acord, els membres de la UV pot accedir als espectacles que es representen als espais FETI, pagant 5 euros, amb la presentació del carnet UV en vigor i el DNI.


FETI:
C/ Gutemberg 12, 46003 València. Telèfon: 963 219 004
E-mail: info@fetivalencia.com
FETI

Carme Teatre:
C/ Gutemberg 12,46003 València. Telèfon: 963 924 271
E-mail: info@carmeteatre.com
Carme Teatre

Espacio Inestable:
C/ Aparisi y Guijarro 7, 46003 València. Telèfon: 665 388 000
E-mail: reservas@espacioinestable.com - correo@espacioinestable.com
Espacio Inestable


Teatre Círculo:
C/ Guillem d'Anglesola 9 bajo, 46022 València. Telèfon: 963 922 023
E-mail: teatrocirculo@yahoo.es
Teatre Círculo

Sala Ultramar:
C/ Alcira, 9, 46007 València
E-mail: salaultramar@gmail.com
Sala Ultramar
Facebook Sala Ultramar

Teatre Micalet

El Teatre Micalet ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València descomptes del 15% en les entrades de la seua programació. Per tal d’adquirir les entrades amb el descompte, heu de comprar les entrades en la taquilla del teatre. També 3€ recollint prèviament als CAL (Centre d’Autoaprenentatge de Llengües) bons de descompte amb el carnet UV

Teatre Micalet

Associació Valenciana de Circ

L'Associació Valenciana de Circ ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València un preu especial d'entrada per 2€, presentant el carnet UV i el DNI. Es podrà recollir una entrada per carnet i per funció.

Associació Valenciana de Circ