Universitat de ValènciaFacultat d'Infermeria Logo del portal

II Jornada Internacional sobre Somni, Salut Mental i Estil de Vida

  • March 14th, 2024

La Facultat d'Infermeria i Podologia (FIP) acull la II Jornada Internacional sobre Somni, Salut Mental i Estil de Vida amb l'organització del professorat de la FIP Prof. Rut Navarro, Vanessa Ibáñez i Omar Cauli en el comité organitzador i científic.

El passat 29 de febrer es va celebrar en la FIP una Jornada Internacional que va reunir alumnat i representants d'institucions universitàries del Marroc (Tetuan i Tànger) i de la Universitat de València, així com a professionals d'institucions sanitàries.

L'acte d'obertura de la Jornada va estar presidit pel Degà de la FIP, el professor Dr. Antoni Merelles, pel director d'Infermeria del Departament de Salut Clínic-Malva-rosa, Sr. José Luís Domingo i per membres del Comité Científic i Organitzador de la Jornada, concretament els professors Dr. Omar Cauli, catedràtic en la FIP, i per la professora Dra. Nisrin El Milili, de l'Institut Superior d'Infermeria i Tècniques Sanitàries (ISPITS-T) de Tetuan (el Marroc).

Va destacar l'activa participació de l'alumnat de la nostra Facultat, tant de Grau, Postgrau i Doctorat de diferents titulacions de Ciències de la Salut de la Universitat de València, així com del Marroc (ISPITS-T i Departament d'Epidemiologia, Salut Pública i Ciències Socials de la Facultat de Medicina i Farmàcia de Tànger). Es van presentar un total de 12 ponències, repartides en tres blocs temàtics: somni, salut mental i estil de vida i es va comptar amb la presentació de 15 investigacions en format poster. En la conferència de clausura, el professor Dr. Omar Cauli va mostrar els nous reptes en la investigació sobre somni, salut mental i estil de vida.

 

Images: