University of Valencia logo Logo UV Office of the principal Logo del portal

Membres del Consell de Direcció visiten el Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner"

  • June 13rd, 2019
La rectora observa el sistema de grabació de presentacions interactives amb la pantalla verda al fons

Tres membres del Consell de Direcció de la Universitat de València (UV) han visitat aquest dimarts, 11 de juny, el Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner amb l’objectiu de conéixer les instal·lacions, problemàtiques i potencialitats del centre.

La rectora M. Vicenta Mestre, la vicerectora de Ocupació i Programes Formatius Adela Valera i el gerent de la UV Juan Vicent Climent van ser guiats per l’edifici pel director del Servei de Formació Permanent e Innovació Educativa (SFPIE) Ferran Suay i la directora de la Unitat de Qualitat Carmen Dasí que varen destacar les grans potencialitats, canvis recents en les instal·lacions i necessitats que actualment té l’edifici i els serveis que all actualment allà desenvolupen les seues activitats .

Entre les qüestions tractades va destacar la necessària aposta que la UV vol fer, mitjançant un centre punter com és el Manuel Sanchis Guarner, per la revolució tecnològica, l’adaptació a les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i especialment a la retransmissió en viu i en diferit de continguts formatius que impulsen la Universitat en la direcció de convertir-se en una institució referent, no solament en la formació presencial, sinó també en la no presencial.

La rectora M. Vicenta Mestre va valorar molt positivament la visita ja que, va afirmar, “en ocasions no som conscients del gran potencial que tenim a la universitat” i que “aproximacions als serveis i institucions que componen aquesta gran institució aporten sempre idees fresques, noves visions i vies de progrés i desenvolupament que ens mantinguen en la direcció de ser una institució acadèmica puntera, no solament a la Comunitat Valenciana o Espanya, sinó també a Europa i al món”.

El Manuel Sanchis Guarner és un centre que va ser inaugurat el 26 de gener de 2007 i inclou el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), dedicat al desenvolupament, coordinació i organització de les polítiques de formació permanent i innovació educativa, i la Unitat de Qualitat, responsable de la coordinació i gestió dels processos d’avaluació i millora de la qualitat a la Universitat.

Amb la visita, així, s’aconseguia un millor coneixement del nou equip de direcció de la universitat d’un centre que fa la conjunció entre formació permanent i l’avaluació de la qualitat dels processos educatius per al diagnòstic i orientació dels processos i transformacions a la institució.