University of Valencia logo Logo UV Office of the principal Logo del portal

Edifici Rectorat.
Edifici Rectorat.
Edifici Rectorat.

El nou Consell de Direcció de la Universitat pren possessió

  • April 2nd, 2014
foto_consell_direccio

El nou Consell de Direcció de la Universitat de València ha pres possessió aquest dimecres, durant un acte celebrat al saló d'actes de l’edifici de Rectorat.

 El nou Consell de Direcció de la Universitat de València ha pres possessió aquest dimecres, durant un acte celebrat a la sala de Juntes de l’edifici de Rectorat. En un breu discurs, el rector Esteban Morcillo ha agraït especialment el treball dels quatre vicerectors de l’anterior etapa que ara tornen a les seues tasques docents i d’investigació. Es tracta de Silvia Barona, Olga Gil, Pedro Carrasco i Máximo Ferrando.

L’equip de govern del rector Esteban Morcillo està integrat per María José Añón, secretària general; María Vicenta Mestre, vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat; Pilar Campins, vicerectora de Recerca i Política Científica; Guillermo Palao, vicerector d’Internacionalització i Cooperació; Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat; Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística; Ramón López Marín, vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa; Jorge Hermosilla, vicerector de Participació i Projecció Territorial; Rosa Marín, vicerectora d’Estudis de Postgrau; Juan Luis Gandia, vicerector d’Economia i Infraestructures; i Clara Martínez, vicerectora de Sostenibilitat i Planificació.

A la sessió han assistit el president del Consell Social de la Universitat, Manuel Broseta; l’anterior president, Carlos Pascual; l’exrector Francisco Tomás; el gerent, Joan Oltra; el delegat del Rector per als Estudiants, Daniel González Serisola; el director del CSIC a València, José Pío Beltrán; el vicerector de la Universitat Politècnica de València, José Capilla; i representants de tots els centres, instituts i serveis de la Universitat, així com representants sindicals i de l’estudiantat.

Links: