
La Jornada de difusió dels resultats del projecte 'Prometeu "Estratègies biotecnològiques per reduir el creixement de fongs toxigénicos en aliments", tindrà lloc de manera semipresencial a la Facultat de Farmàcia els dies 10 i 11 de desembre.
Coordinat pel grup de Contaminació d'Aliments de el Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i M. Legal (Facultat de Farmàcia de la Universitat de València), el projecte s'encarrega d'estudiar les propietats antifúngiques i antitoxigénicas dels metabòlits produïts per bacteris làctics i de la farina de mostassa groga com a elements susceptibles de ser utilitzats per a la conservació de el pa de motlle i de l'formatge fresc i, en conseqüència, augmentar la vida útil dels mateixos.
Aquestes jornades mostraran els últims avanços de el grup de recerca pel que fa a la bioconservació fúngica dels aliments.
Podeu consultar més informació el projecte en http://biomicotox.es/