University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

Inici de curs graus, 14 de setembre: Distribució de grups

  • September 10th, 2020
Image de la noticia

El nou curs arrancarà per a tots els graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació el pròxim dia 14 de setembre.

Per als alumnes de 2n, 3r i 4t la docència serà presencial en torns rotatoris, podent seguir la docència a través de mitjans telemàtics l'alumnat al qual aquesta setmana no corresponga presencialitat.

Adjuntem a continuació la distribució de grups estables que es mantindrà fins a nou avís. Els grups acudiran a la facultat en setmanes alternes, indicant-se en el document l'assistència en funció de setmanes imparelles o parells. De la mateixa manera s'adjunta calendari de distribució de setmanes imparelles i parells del 1r quadrimestre. (Exemple: la setmana del 14 de setembre és la primera setmana imparella pel que només acudiran al centre els subgrups classificats com a tal).

La distribució s'ha realitzat tenint en compte la capacitat de les aules i seguint les instruccions remeses per la Gerència i el Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València.

No estarà permés l'accés lliure a les classes de docència presencial fora del subgrup assignat en aquest document.

Links: