University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Jornada: Egressats de la Titulació de Filosofia de la Universitat de València

  • April 5th, 2019

El proper 10 d'abril tindrà lloc, a la Sala de Juntes de la Facultat, la Jornada d'Egressats de la Titulació de Filosofia de la Universitat de València 

En la mateixa es desenvoluparan intervencions de professionals de diferents àmbits, que parlaran sobre com la seua formació filosòfica els ha ajudat en la seua trajectòria intel·lectual i laboral.

Al llarg de la jornada es desenvoluparan les següents ponències:

  • María Jesús Ferrando. Professora en Ensenyament Secundari. Membre de l'Assemblea de Professors de Filosofia del País Valencià.
  • Everilda Ferriols. Directora de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.
  • Antonio Lastra. Professor en Ensenyament Secundari. Director de la revista de Filosofia “La Torre del Virrei”. Director de l'Escola de Filosofia de l'Ateneu.
  • Ricard Silvestre. Professor universitari. Membre del Centre de Documentació d'Art Valencià Contemporani.

L'activitat queda emmarcada dins del Projecte d'Innovació del Centre per al curs acadèmic 2018-29 i ha sigut organitzada per la Comissió Acadèmica del Títol en Filosofia.

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy