Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Data de concessió: 29 de de novembre de 2010.

A proposta de: Junta de centre de la Facultat de Química.

Data de lliurament: 17 de de juny de 2011.

Apunt biogràfic:

Francisco Bosch Reig (València, 1933) es va llicenciar en Ciències a la Universitat de València, on va obtindre el doctorat en Química l’any 1967. Després d’ocupar la càtedra entre 1977 i 2003, va ser nomenat professor emèrit. Actualment col·labora en investigacions que es desenvolupen al Departament de Química Analítica.
Al llarg de la seua vida acadèmica va ocupar les posicions de professor adjunt interí, professor agregat numerari i catedràtic. Va impartir docència al Laboratori Central de Duanes de Madrid i a les universitats de Giessen (Alemanya) i de les Illes Balears.

En l’àmbit de la gestió i la política universitària, va ocupar en diferents períodes la direcció del Departament de Química Analítica, va ser el primer degà de la Facultat de Ciències Químiques (1978-1984) i vicerector d’ordenació acadèmica, administració i serveis (1984-1986), a més de president del Tribunal de Greuges (2000-2005).

Director de més de vint tesis doctorals, el seu important treball científic en diferents aspectes de l’anàlisi química i les seues tècniques i aplicacions es plasma en un ampli conjunt de projectes d’investigació i més de 190 publicacions científiques i diversos centenars de comunicacions a congressos.

Documents:
Imatges de l'acte de lliurament:
Vídeos de l'acte de lliurament: